OSAGAIAK: INGREDIENTES:
125 gr gurina 125 gr mantequilla
100gr esne kondentsatua 100gr leche condensada
200 gr txokolate beltza 100 gr de chocolate negro
hautz bainilla, pixkat una pizca de vainilla en polvo
PRESTAERA: ELABORACION:
1. Ipini bainu marian txokolatea urtutzen
1. Derretir el txokolate al baño maria
2.Bigundu gurina egurrezko koilara batekin
2. Poner la mantequilla a punto pomada
3. Gehitu esne kondentsatua eta hautz bainila, nahastu
3.Añadir la leche condensada junto con la vainilla en polvo y mezclar
4. Gehitu txokolate urtua eta nahastu
4. Añadir el chocolate derretido y mezclar
5. Pastelgileko manga bat bete eta forma eman
5. Llenar una manga pastelera y escudillar la masa de trufa
6. Hotz gailuan sartu gogortzeko
6. Meter al congelador paraque se endurezcan
7. Txokolate urtuarekin estali eta utzi gogortzen. Kontuz txokolatearen tenperaturarekin, beroa egoten bada trufaren forma galduko duzue.
7. Bañar con chocolate derretido(chocolate negro). Tener cuidado con la temperatura por que si no se pierde la forma de trufa.
BIZITZA TXOKOLATEZ BETE ZAZUUUU!!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario