jueves, 9 de febrero de 2012

TRUFAK//////TRUFAS


             OSAGAIAK:                                                         INGREDIENTES:

               125 gr gurina                                                               125 gr mantequilla
               100gr esne kondentsatua                                           100gr leche condensada
               200 gr txokolate beltza                                               100 gr de chocolate negro
               hautz bainilla, pixkat                                                   una pizca de vainilla en polvo



                      PRESTAERA:                                                       ELABORACION:

1. Ipini bainu marian txokolatea urtutzen
1. Derretir el txokolate al baño maria

2.Bigundu gurina egurrezko koilara batekin
2. Poner la mantequilla a punto pomada
3. Gehitu esne kondentsatua eta hautz bainila, nahastu
3.Añadir la leche condensada junto con la vainilla en polvo y mezclar
4. Gehitu txokolate urtua eta nahastu
4. Añadir el chocolate derretido y mezclar
5. Pastelgileko manga bat bete eta forma eman
5. Llenar una manga pastelera y escudillar la masa de trufa
6. Hotz gailuan sartu gogortzeko
6. Meter al congelador paraque se endurezcan
7. Txokolate urtuarekin estali eta utzi  gogortzen. Kontuz txokolatearen tenperaturarekin, beroa egoten bada trufaren forma galduko duzue.
7. Bañar con chocolate derretido(chocolate negro). Tener cuidado con la temperatura por que si no se pierde la forma de trufa.


BIZITZA TXOKOLATEZ BETE ZAZUUUU!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario