viernes, 16 de septiembre de 2011

ITZULI NAIZ!!!!!!!!!! HE VUELTO!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gaurkoan erakutzi nahi dizuet, non eta nola lan egiten dudan.
Jakin duzuen bezala, 12 urte daramat gozogintzako eta sukadaritzako klaseak ematen .
 Argazkikoak aurtengo ikasleak dira.
Astelehenik ostiralera, goizeko bederatzietatik eguardiko ordubiak arte.
Aste hontan, pasta briseé-kin aritu gera eta datorren astetik hojaldrea nola egiten den, zer egin dezakegu hojaldrearekin etba.....

Beno, datorren ostiraletik aurrera betiko mekanikarekin jarraituko det.

Ostiralero POSTRE BERRI BATEKIN ETORRIKO NATZAIZUE!!!!!!!!!!

ONDO IZAN ETA OSTIRAL ARTE!!!!!!!!!!



Hoy os quiero enseñar, donde y como trabajo.
Como sabéis, llevo 12 años trabajando dando clases de pastelería y de cocina.
En la foto aparecen alumnos de este año.
De lunes a viernes de nueve a dos del mediodía.
Esta semana hemos estado trabando la pasta briseé y la semana que viene vamos ha empezar
con el hojaldre...

Bueno, apartir de la semana que viene, retomo la mecanica del blog.

CADA VIERNES UN POSTRE NUEVO

HASTA EL VIERNES Y DISFRUTAR DE LOS PLACERES, pequeños, grandes de la VIDA!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario